Kort sagt:

+ Stabiliteten er moderat og passer dermed veldig mange


- Noen vil synes denne skoen blir for romslig i forfoten

Demping: Gel-2140 er en modell med god demping, selv om den ikke er av den kraftigste sorten. Skoen er middels stabil og passer nok best for lettere løpere.

Den passer også best til deg som ikke sliter med noen spesielle skader i ankler, knær eller rygg. Den tar en del overpronasjon, men dessverre ikke nok ikke for deg som trenger mye støtte.

Skoen har en fast demping som holder foten godt på plass når du trener. Dette gir deg god kontakt med underlaget og gjør løpingen mer behagelig.

Generell komfort: Modellen er god og romslig i passform, men ikke for bred, så den sitter fortsatt godt på foten. Men har du en litt smalere fot, kan det være at denne modellen blir litt for romslig. Denne skoen føles ganske lett og ruller godt på asfalt. Gel-2140 er en god sko som gjør løpingen både behagelig og morsom.

Design: Denne modellen er helsvart og skiller seg klart ut fra de andre løpeskoene. Selv om den er større enn en fitnessko, får man fortsatt litt følelsen av dette i designet.

Men mange liker en sko som er mindre prangende i designet, noe denne modellen definitivt er.

Dermed fungerer den godt i kombinasjon med alle type klær, nettopp fordi den er svart.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Asics
Pris 1000

Konklusjon

En svært god sko for lettbeinte løpere, gjerne med litt brede føtter.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!