I løpet av det siste året har vi publisert tester av over 600 utstyrsdingser, sekker, telt og hodelykter på Klikk Friluft. Hele oversikten over alle testene får du på denne temasiden.

Lave priser på testvinnere

I denne artikkelen har vi samlet opp de beste prisene vi har funnet på testvinnere. Skal du kjøpe turutstyr du skal bruk mye, bør du klikke deg inn i testene for å se om det er andre produkter som kan passe ditt bruk bedre enn testvinneren.

Vinn en skalljakke fra Stormberg

Har du kommet over enda bedre priser? Del gjerne tipset i kommentarfeltet under artikkelen.

Vi har ikke tatt med priser som er oppgitt på nettauksjoner. Vi har også forsøkt å sjekke at butikkene faktisk har varen tilgjengelig.

I denne oversikten har vi brukt norske butikker. Se tips til å netthandle fra utlandet her.

Tips til å søke selv

For å finne de beste prisene, lønner det seg å starte med søk på Google og sider som sammenligner priser, som dinpris.klikk.no og Kelkoo. Når vi ikke har funnet gode nok resultater der, har vi søkt opp butikker vi tror kan ha produktet inne, og gjort egne søk på deres sider. Dette er noe alle kan gjøre, og jo bedre du kjenner bransjen, desto bedre vil du søke.

Huske at billigst ikke alltid er best. Handler du utstyr hos en spesialforretning, får du fagkunnskap med på kjøpet.

Les også:

Kjøp billig sportsutstyr på nettet

Kortsvindel på nettet

De beste motebutikkene på nettet

Interiørshopping på nettet

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!