Skogen er snart snøfri og byr på trening og koseturer på sykkelen. Har du lyst til å teste nye sykkelruter, bør du definitivt sjekke ut kartet under.

Populære stier du kan bruke

Her finner du omtrent 250 guider til populære sykkelruter. Nettstedet terrengsykkel.no har laget guidene, som de deler her på Klikk.

Test av sykkelcomputer og turkamerat

Slik gjør du

Kartet er enkelt å bruke. Hver blå markør inneholder guider til forskjellige sykkelruter. Klikk på markøren, og sykkelrutene kommer opp på skjermen. Klikker du deg inn på en sti, kommer du til den samme guiden på terrengsykkel.no.

Du kan enkelt zoome kartet eller flytte deg rundt med verktøyene oppe i venstre hjørne. I høyre hjørne kan du velge mellom å vise kart, satellittbilde eller terreng. Kartet er laget i Google Maps.

PS: Det ligger inne noen sykkeltips for Sverige, Danmark, Spania og Gran Canaria også. Det er bare å dra kartet dit, eller zoome ut slik at du ser dem.

Les mer:

Hold sykkelen i toppform

Slik skifter du slange

Kjøpeguide: Supersykler

Finn din sykkel

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!