Har du prøvd denne jakka?

Del gjerne dine egne erfaringer i kommentarfeltet under. Tips oss gjerne om billige butikker også.

Kort sagt:

+ God passform som også gir plass til et lag nr 2 under jakken

+ Grei vekt – ligger ca på snittet av de som er med i denne testen

+ Gode løsninger


- Litt små lommer – ellers lite negativt å finne

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Helsport
Pris 2599

Konklusjon

Lett og god jakke med et bra snitt og flere gode løsninger.

Lange ventilasjonsåpninger under armene, greit med lommer og god hette med gode justeringsmuligheter. God borrelåsstramming rundt håndledd og strikkejustering helt nederst.

God passform og generelt godt snitt som gir rom for et lag nr 2 under jakken. Bra lengde bak. Funksjonell jakke med nøytral og pent utseende.

Strammingen både nederst og i front på hetta er skjult slik at det ikke er noen "låse tråder" samtidig som disse er greit tilgjengelige - smart! Det er andre jakker med samme vekt som oppleves noe mer solide og vi kunne tenkt oss litt større lommer - ellers lite å utsette på dette produktet.

Jakken stod og vippet med tanke på karaktersetting, men den var såpass godt likt av testerne under praktisk bruk og den fordelaktige prisen gjorde at vi valgte å gi jakken kreditt for dette trakk den opp.

Vår karakter

Se alle produkter i testen

Produktene under kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!