VESTLIA: På Geilo ligger flotte Vestlia Spa og Fitness.=

VESTLIA: På Geilo ligger flotte Vestlia Spa og Fitness. © Foto: Vestlia Spa og Fitness

Marete Holger Storli

Finn ditt favoritt-spa

Her er en oversikt over flotte spaanlegg i Norge.

Mountain Lodge Norefjell

Eget spa- og velværesenter med svømmebasseng, boblebasseng, saunaer. Spesialbadekar for lyd/lys/magnetterapi. Ansiktsbehandlinger, øye/leppebehandlinger, flere typer kroppsskrubb, hydroterapi, innpakninger, massasjer, hender/føtter-behandlinger, negledesign, muskelstimulering, lymfedrenasje, anticellulittbehandling med mer.

Nettadresse: www.mountainlodge.no

Beitostølen SPA

Her kan du velge mellom en mengde forskjellige massasjer, peeling, innpakninger, hot stone massasje, hårfjerning med voks, permanentfarging, manikyr, pedikyr med mer. Stort svømmebasseng og treningsmuligheter.

Nettadresse: www.beitostolenspa.no

Rondane Spa, Otta

Stedet ligger på Mysuseter ved Otta. Spaavdelingen har mange tilbud for ansikt og kropp: Peeling, varmeinnpakninger, kurbad, massasjer, hud- og skjønnhetsbehandlinger og spakurer. Svømmehall, boblebad og saunaer.

Nettadresse: www.rondanespa.no

Sanderstølen Høyfjellshotell, SPA & Velværesenter

Spaavdelingen har en lang liste over behandlinger for både ansikt og kropp: Dyprens, peeling, masker, forskjellige massasjer, hånd- og fotbehandlinger, kroppsinnpakninger og mye mer. Badeanlegg med svømmebasseng og saunaer.

Nettadresse: www.sanderstolen.no

Pers Resort, Oline Spa Gol

Et velværesenter med 11 behandlingsrom. I tillegg en avdeling med boblebad, badstue og kuldekulp. Stort badeanlegg for hele familien.

Behandlingstilbud: Massasjer, aromaterapi, kurbad, kroppsbehandlinger med forskjellige innpakninger, ansiktsbehandling, hårfjerning, manikyr, pedikyr og mye mer.

Nettadresse: www.pers.no

Storefjell resort hotel

Spa-avdelingen har mange tilbud om massasje av forskjellig art, elektrisk kroppsstimulering, fotpleie, oppstrammende behandling for bryster, aromabehandlinger, mange typer ansiktspleie, hårfjerning med voks m.m.

Hotellet har også et minibadeland med vannsklie, boblebad, svømmebasseng, badstue med mer.

Nettadresse: www.storefjell.no

Vestlia Spa og Fitness, Geilo

Svømmebasseng, boblebasseng og forskjellige typer saunaer. Behandlingstilbudene er mange for både ansikt og kropp, blant annet peeling, innpakninger og mange former for massasje.

Nettadresse: www.vestlia.no

SELJE HOTELL: Spa-avdelingen til Selje Spa Thalasso.=

SELJE HOTELL: Spa-avdelingen til Selje Spa Thalasso. © Foto: Selje Spa Thalasso

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.