• Membran/stofftype: 2 lags Goretex Performance Shell.
  • Vekt: 790 gram.
  • Mer info: www.norrona.no
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Norrøna
Pris 2799

Konklusjon

Det er vel ikke mulig å gjøre en test på skallbekledning uten å ha med noe fra velkjente Norrøna. Norrøna har mange gode modeller, da det ikke er så mange produsenter som har anorakker i Goretex gikk vi for denne. Men vi vet at Norrøna har andre modeller som ville ha hevdet seg vel så godt i dette selskapet.

Anorakken har lange lufteåpninger under armene, gode borrelås rundt håndledd og strikkestramning helt nederst. Meget god hette med gode justeringer. Godt med lommer - stor brystlomme med flere inndelinger og to lave frontlommer. Den har et løst og behagelig snitt som gir god plass til ekstra tøy under. Lang glidelås i siden for enkelt å trekke anorakken av og på.

Dette er et meget godt alternativ om du ikke vil ha en "standard" skalljakke, men likevel ønsker et vind- og vanntett fritidsplagg som egner seg til ulike aktiviteter store deler av året.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!