Den Norske Turistforening (DNT)

DNT har 55 lokale foreninger rundt omkring i landet og drøye 200 000 medlemmer. Den største foreningen er DNT Oslo og Omegn med en tredjedel av samtlige medlemmer. Bergen er nummer to, fulgt av Stavanger og Trondheim. Tlf. 400 01 868

www.turistforeningen.no

Høsten er en fantastisk tid på fjellet både for store og små. Ta med deg lue og votter i høstferien, men la nistepakken ligge hjemme. Den Norske Turistforening kan nemlig love deg en gastronomisk opplevelse til fjells.

Det satses mye på mat i de betjente hyttene til Den Norske Turistforening (DNT). Av i alt 450 hytter rundt om i landet har vel 40 av dem vertskap. På disse kan du trygt forvente deg en større matopplevelse. Alle hyttene serverer tre retters middag, til samme pris over alt: 210 kroner for medlemmer og 260 for andre besøkende. Og grunnprinsippet er lokal mat.

- Mat er en stor del av fjellopplevelsen, lover markedskonsulent Johan Fegri i DNT Oslo og Omegn.

Her er fem anbefalte hytter:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!