HIMMELSK: La romantikken blomstre i lekre rom – alle med himmelsenger på Hotel Union Øye i Norangsfjorden.=

HIMMELSK: La romantikken blomstre i lekre rom – alle med himmelsenger på Hotel Union Øye i Norangsfjorden. © Foto: Hotel Union Øye

"Et lite stykke paradis" kalte Toppen Bech Hotel Union Øye i sitt tv-program "Herskapelig". Det var da også et kresent klientell hotellet ved Hjørundfjorden åpnet sine dører for i 1891. Dronning Maud og Kong Haakon VII er to av flere høyheter og keiserligheter som har bodd her. Og nå blir det kanskje din tur?

Hotellet fremstår i dag like praktfullt som det gjorde i sine første glansdager. Ingen av gjesterommene er like, men alle har komfortable himmelsenger og moderne bad/WC. Telefon, TV og radio på rommene er bevisst utelatt. Her, idyllisk beliggende ved fjorden og med 1600 meter høye fjell som praktfull ramme, burde alt ligge til rette for romantikk. Pris: 1770 kroner med frokost.

www.unionoye.no

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.