ROMANTISK ØY: En perle av et sted hos et varmt og proft vertskap på Lofoten Rorbusuiter.=

ROMANTISK ØY: En perle av et sted hos et varmt og proft vertskap på Lofoten Rorbusuiter. © Foto: Lofoten Rorbusuiter

La kjærligheten få full oppmerksomhet ved sjøkanten i vakre Kabelvåg. Her kan du nyte luksus i suiter på rundt 85 kvadratmater - med to bad. Også med boblebad og badstu, om du vil.

De eksklusive rorbuhusene er bygget på vertskapet Mona og Ola Skjeseths private sjøtomt. De ligger bortgjemt i et stille og rolig område med korte avstander til Kabelvåg sentrum, Svolvær og Henningsvær.

Vertskapet har 15 års erfaring fra reiselivet i Lofoten og et nettverk som også gjør det mulig for deg å få en skreddersydd opplevelse utenfor suiten. La for eksempel vertskapet tilrettelegge en turopplevelse i verdens vakreste øyrike - med påfølgende romantisk middag med egen kokk i rorbuen. For deretter å avslutte den perfekte kvelden med et glass vin på terrassen mens dere gleder dere over midnattssolen så vel som hverandre. Pris pr. døgn: fra 2700 kroner.

www.lofotodden.com

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.