Slik leser du karaktergrunnlaget

Oppsett: Er lavvoen enkel å reise og rive; er topphatten enkel å montere, er det enkelt å reise lavvoen alene?

I bruk: Er det lufteventiler, og hvordan fungerer disse? Hvordan er topphatten festet, er den funksjonell og enkel å justere? Er lavvoen stabil i vind, er den vanntett? Er pakkposen praktisk? Andre praktiske løsninger, tilgjengelig tilleggsutstyr. Muligheter for oppgradering.

Konstruksjon: Generell kvalitet, vekt, sømmer, fester, bardunfester (lave og høye), kvalitet på glidelås, beskyttelse (vindklaff) av glidelås, størrelse på "inngangsdør", har lavvoen stormmatter.

Standardutstyr: Må du kjøpe ekstra deler for at du skal få en funksjonell lavvo?

  • Strandco AS
  • Antall personer oppgitt: 6-8
  • Antall personer, vår anbefaling: 4-5
  • Vekt: 5,7 kg
  • Standardutstyr: Stang, duk, fast topphatt, plugger, myggnett i dør, topp og ventiler, rep. set, målesnor og pakkpose med komp. reimer
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Tentipi
Pris 8300

Konklusjon

Meget lett og vindstabil. Noe kluss med topphatten, men enkelt og raskt oppsett. Godt med plugg- og bardunfester, alle med gode justeringsmuligheter. Smart festeanordning for bardunene når de ikke er i bruk. Meget bra innvendig justering av topphatt. Egen åpning for røykrør fra ovn, god ventil med glidelås. Ventilen kan være vanskelig å bruke ved ujevn bakke/dårlig oppsett. Meget bra pakkpose, bra utvalg av tilleggsutstyr tilgjengelig.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!