Slik leser du karaktergrunnlaget

Oppsett: Er lavvoen enkel å reise og rive; er topphatten enkel å montere, er det enkelt å reise lavvoen alene?

I bruk: Er det lufteventiler, og hvordan fungerer disse? Hvordan er topphatten festet, er den funksjonell og enkel å justere? Er lavvoen stabil i vind, er den vanntett? Er pakkposen praktisk? Andre praktiske løsninger, tilgjengelig tilleggsutstyr. Muligheter for oppgradering.

Konstruksjon: Generell kvalitet, vekt, sømmer, fester, bardunfester (lave og høye), kvalitet på glidelås, beskyttelse (vindklaff) av glidelås, størrelse på "inngangsdør", har lavvoen stormmatter.

Standardutstyr: Må du kjøpe ekstra deler for at du skal få en funksjonell lavvo?

  • Bison Telt Internasjonal
  • Antall personer oppgitt: 8
  • Antall personer, vår anbefaling: 8-9
  • Vekt: 7,7 kg
  • Standardutstyr: Stang, duk, plugger, løs topphatt og pakkpose
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Bison
Pris 3450

Konklusjon

Stor, gode løsninger. Godt med barduner og pluggfester, men oppsettet tar litt tid. Smart løsning på bardunene slik at en fester/strammer de høye og lave samtidig, men de siger noe slik at de må etterses. Solide, gode plugger. Stor dør med myggnett. Savner ventiler, myggnett i toppen og kanskje noen ekstra plugger. Bra med ekstrautstyr tilgjengelig, bl.a myggtopphatt til 390 kroner.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!