Slik leser du karaktergrunnlaget

  • Praktisk bruk: Hvordan er kokeapparatet i praktisk bruk: koke vann, steke mat og varme telt. Hvor lang tid tar forvarmingen, og er den enkel å gjennomføre? Hvordan er regulering av effekt? Krever brenneren mye vedlikehold, og hvor enkelt er det å utføre vedlikeholdet? Følger det med en lett forståelig bruksanvisning?
  • Driftssikkerhet: Er kokeapparatet sikkert i bruk, er det deler som lett blir slitt eller kan gå i stykker? Alvorlige lekkasjer og deler som lett mistes
  • Effekt: Hvor lang tid tar det å koke 1 liter vann
  • Oppbevaring, verktøy og tilbehør: Er oppbevaringsposen praktisk og solid? Kan verktøyet som følger med, brukes til reparasjoner i felt, og hvordan er kvaliteten? Er det med annet tilbehør, reserve- eller vedlikeholdsutstyr?

John-Arne Tungen

Effektive til matlagingen

Vi har testet hvilke kokeapparater som er best - også i kulda.

  • Brensel: Bensin, parafin, diesel og gass
  • Vekt (brenner og pumpe): 450 g
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent GoSystem
Pris 998

Konklusjon

Stødig, med gode kjelestøtter. Lite støy, men må "gjetes" for å brenne jevnt og godt. Bra rep.sett medfølger. Brenneren kan enkelt skrus fast til en plate. Brå effektjustering. Trenger ikke å skifte dyse, men fungerer merkbart dårligere på bensin og parafin enn gass. Diesel kun en nødløsning. Litt prakk med kobling mellom flaska og drivstoffslangen. Tungvint rensing av dyse. "Huset" til enveisventilen på pumpa løsner for lett, slik at en fjær og selve ventilen kan falle ut under transport.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!