Karl Händel og Stefan Höglund, Smartson

Test av pulsklokker

Stor test av pulsklokker. Se hvilke du kan stole på.

Funksjoner: Viser puls, tidtager og klokke. Sykkelfeste følger med.

Instruksjonsbok: Godkjente illustrasjoner.

Målgruppe: Deg som bare vil måle puls og treningstid.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Sigma
Pris 400

Konklusjon

Kvalitet og kapasitet: Kvaliteten virker litt "halvveis", men modellen holder hva den lover. Pulsmåling fungerer bra, selv om det tar tid å få kontakt med brystbeltet. Forstyrres lett av annen elektronikk.

Komfort og brukervennlighet: En relativt renskåret modell der du navigerer med én knapp. Takket være få funksjoner er det enkelt å navigere i menysystemet. Displayet er unødvendig lite, klokkens størrelse tatt i betraktning. Armbåndet er plastaktig, men alt i alt er denne modellen god å ha på. Brystbeltet er enkelt å ta av og på. En tabbe er at batteriet må byttes hos urmaker. Modellen er enkel å lære seg å bruke, men ikke veldig inspirerende.

Verdt pengene: Testens billigste. For den som er litt interessert, blir denne for enkel. For et par hundrelapper mer får du flere funksjoner og mer brukervennlighet.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!