Karl Händel og Stefan Höglund, Smartson

Test av pulsklokker

Stor test av pulsklokker. Se hvilke du kan stole på.

Funksjoner: Puls i prosent og hele tall, maks/middel, coachfunksjon, klokke, tidtager, hastighet og avstand via fotsensor, kaloriforbrenning, sonetrening og pc-tilkobling.

Instruksjonsbok: Gjennomtenkt og bra manual.

Målgruppe: Eliteutøvere med høye krav.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Suunto
Pris 3500

Konklusjon

Kvalitet og kapasitet: Høyt kvalitetsinntrykk, selv om armbåndet føles litt enkelt. Modellen måler med presisjon. Bra transportpose som beskytter klokken.

Komfort og brukervennlighet: Klokken er stappet med funksjoner og smarte menyer. At du kan følge med på både pulsutviklingen, hastigheten og strekningen gjør treningen stimulerende. Det tar likevel en stund å sette seg inn i alle mulighetene. Plasseringen av knappbeskrivelsene på baksiden oppleves som et kompromiss. Armbåndet er enkelt, og funksjonsknappene er litt kjipe. Klokken er lett og gnager ikke. Tradisjonelt brystbånd. Testpersonene liker coachfunksjonen og muligheten til å følge utviklingen på pc. Pulsmålerens grafiske oppsett er lett å følge med på under treningen.

Pris og verdi: For dyr for de fleste.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!