Kort sagt:

+ Det du trenger av funksjoner

+ Enkel å ta i bruk

+ Stilig design


- Svart skive kan være vanskelig å lese i enkelte situasjoner (finnes også med lys skive)

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Suunto
Pris 2499

Konklusjon

Vår favoritt. Stor skjerm som gir mulighet til bl.a. grafisk fremstilling og mye informasjon.

Mange funksjoner, men lettfattelig bruksanvisning på svensk/engelsk gjør at du ikke trenger lang tid før du har oversikt over de ulike funksjonene. Har høyde- og dybdemåler (ned til 10 m), barometer, kompass, temperatur og sol opp/ned. Loggfører bl.a høyde og barometer.

Vi likte spesielt at klokken kan stilles slik at den automatisk skifter mellom høydemåler/barometer ut fra aktiviteten til brukeren. Klokken har også stormvarsel med alarm.

Vi hadde to ulike utgaver av denne inne til test - kun ytre designmessige forskjeller, men klokken med lys skive var enklest å lese. Modellen med svart skive var absolutt tøffest etter vår mening, men kunne være noe vanskelig å lese i enkelte vinkler/lysforhold - et moment å ta med seg.

God reim, gode knapper, enkel kalibrering og behagelig på. Morsomt med dybdemåler i forhold til snorkling - topp på ferie! Har ellers det du trenger av en klokke.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!