Kort sagt:

+ Solid

+ God og innholdsrik høydelogg


- Kompasset kan være vanskelig å lese og har litt få funksjoner

- Enkelte symbol er for små

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Techtrail
Pris 1690

Konklusjon

Alterra er nok en av de klokkene i denne testen som ligner mest på en "vanlig" klokke - om det er et moment for noen. På lik linje med Altis har også Alterra godt med funksjoner rettet mot ulike målinger av høyde og luftrykk - f.eks. ulike differansemålinger og vertikal fart. Innholdsrik logg for høydemåler og loggføring for de siste 24 timer på barometeret - grafisk visning av både høyde/baro.

Den har kompass, termometer, ulike alarmer (høydealarm) og egen innstilling for ski. Litt "lav oppløsning" på tallene, men stort sett leselige tall. Enkelte tegn/symbol er veldig små.

Det er mulig å få mye informasjon på displayet uten at det virker rotete. God bruksanvisning på engelsk/svensk, men du vil nok også på denne bruke litt tid på å lære deg de ulike funksjonene og skjermvalgene.

Grei reim, gode knapper og sitter greit på hånden. Kompasset virker noe rotete/vanskelig å lese tegnene, savner også noen flere/bedre funksjoner på kompasset. Oppleves solid, ellers det du trenger av klokkefunksjoner.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!