Big Ben i London

DROPP BEN: Big Ben kan du se neste gang du er i London. I januar bør du fokusere på salget i Oxford Street. © Foto: iStockphoto

Yvonne Ringnes Nilsen

Slik får du ferie hver måned

Du har fridager nok til å feriere i samtlige av årets 12 måneder. Kunsten er å fordele dagene smart.

Januar: 3-dagers ferie

Antall dager: En feriedag, en helg

Mange er ikke klar over at uken etter nyttår tar det helt av i London - riktignok hvis du tenker shopping og salg. Januarsalget i London er absolutt noe å foretrekke med tanke på butikkenes vanligvis så stive priser. Den første og den andre uken i januar kan du gjøre fantastiske varp i klesbutikkene. Da er alt som var til full pris i desember plutselig blitt dobbelt så billig. Her gjelder det å være først til mølla, så drøy ikke så lenge ut i januar med å reise. Minus med å dra til London på denne tiden er at det er årets kaldeste måned og det kan være riktig surt å gå på sightseeing. Du flyr direkte til London med Ryanair, SAS, Norwegian, Sterling, British Airways og BMI (British Midland).

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.