Vi har jobbet med teltene i flere måneder, men de fleste sammenlignbare observasjonene er gjort gjennom en periode på 14 dager hvor alle teltene var slått opp samtidig i den samme testcampen. Campen var lokalisert like ved havet. Temperaturen varierte fra ca. 15 varmegrader til ti minusgrader. Vi hadde moderat med vind og regn, og én dag med enkelte snøbyger. Kun ett telt blåste på sjøen, men flere telt viste tydelig at de ikke tåler særlig med vind før plugger blir revet opp og teltet må strammes og justeres.

Grunnforholdene i testcampen var optimale med tanke på feste for plugger. Alle pluggfester og barduner ble brukt på alle teltene. Teltene ble ettersett; plugger og bardunfester ble sjekket og etterstrammet regelmessig gjennom hele testperioden. Teltene er veid med pakkbag/pose, plugger, stenger og annet tilbehør som fulgte med. To stykker har vært sammen om å sette opp og rive teltene.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.