Klättermusen Freke Salopette

Vekt: 1420 gram

Pris: kr 6200,-

Kompromissløs selebukse for tøffe aktiviteter, laget i Chutan Stretch med kevlarforsterkning på innsiden av beina, over knærne og i baken.

Toveis glidelås i front. Toveis, kraftig glidelås i hel lengde på begge sider muliggjør dobesøk uten å ta av buksa. Heldekkende glidelåsklaff med borrelås, samt låsespenne over glidelåsen i siden gir ekstra sikkerhet.

Øverste del i ventilerende stoff. Fleecefôr i korsryggen.

Enkel snorstramming i livet. Vid nederst for plass til store støvler, men med mulighet for stramming. Dobbelt stoff over knær muliggjør innlegging av knebeskyttere. Eneste negative er at spennene på selene tidvis spretter opp under bruk.

Tåler så å si «alt» av vær og forhold. Ekstremt slitesterk. Kun mindre slitasjemerker etter langvarig og hard bruk. Begge hundekjørerne i testteamet valgte denne buksa til Finnmarksløpet og de tøffeste treningsturene i forkant.

Fungerer fint til hundekjøring og skiturer, men ikke så behagelig på fotturer.

Tyngste bukse i testen, ofte for varm om sommeren. Prisen er drøy, men dette er en investering du vil ha glede av i mange år om du trenger ei bukse som tåler skikkelig juling.

 

Slik er buksa vurdert:

Ventilasjon og vanntetthet: 8/10

Snitt og bevegelighet: 7/10

Funksjoner og detaljer: 9/10

Slitestyrke: 10/10

Allsidighet: 7/10

Totalt: 8/10

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Markedsføres av: www.klattermusen.se
Pris 6200

Konklusjon

Velg denne om du trenger ei bukse som tåler skikkelig juling.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!