Norrøna Dovre dri3 jakke

Vekt: 630 g

Pris: kr 3799,-

 

Lett, enkel og støysvak jakke med dri3- membran og børstet polyesteroverflate.

Relativt kroppsnært snitt. Går et stykke ned på rumpa. Liten brystlomme og to større lommer nederst. Alle lommer har innvendig membranstoff.

Vannavstøtende glidelåser på lommer, i front samt til lufting under ermene. Stoffklaff under frontglidelås, men ingen stoffklaffer for lufteglidelåsene.

Meget god hette med tre justeringsmuligheter og kort metalltråd i front. Kan justeres for både beskyttelse og sikt. Behagelig stoff mot hake og hals. Pusteevnen virker god, mens vanntettheten er noe dårligere.

Vi har spesielt blitt våte på skuldrene ved fisking i regnvær. Materialet er mykt og behagelig, men mer enn vanlig utsatt for bålglør. Det har gitt et ganske stort hull på en av ermene. Antagelig blir glør lettere sittende fast på den børstede overflaten.

En veldig anvendelig jakke som kan brukes året rundt. Passer aller best vår, sommer og høst – gjerne sammen med buksa av samme navn. Men duger også til relativt tøff vinterbruk om den kombineres med en høy selebukse.

Et meget godt valg for allsidige villmarkinger som kan leve med en viss vanninntrenging på våte dager.

 

Slik er jakken vurdert:

Ventilasjon og vanntetthet: 6/10

Snitt og bevegelighet: 8/10

Funksjoner og detaljer: 8/10

Slitestyrke: 6/10

Allsidighet: 8/10

Totalt: 7/10

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Markedsføres av: www.norrona.no
Pris 3799

Konklusjon

En veldig anvendelig jakke som kan brukes året rundt.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!