3 anbefalte aktiviteter

Dette bør du få med deg når du besøker Cap d'Ail.

I NABOLAGET: Monaco er et av de tryggeste steder i verden for kvinner.

I NABOLAGET: Monaco er et av de tryggeste steder i verden for kvinner. Foto: Foto. Crestock

Publisert Oppdatert

Med jentegjengen: MONACO

Mens Cap d'Ail er stedet å bare kose seg, er Monaco stedet for fest og moro. Det lille fyrstedømmet er et absolutt must, med sine kongelige, kjendiser, glitter og glamour. Monaco er et av de tryggeste steder i verden for kvinner, et sted det er lov å pynte seg og være sexy. Med andre ord det perfekte stedet for a girls' night out. Alle de store internasjonale designerne har utsalg her, og den spennende second hand-butikken Le Dressing, drevet av en svensk dame, er verdt et besøk. Prøv lykken på fasjonable Monte Carlo Casino. Ta en drink på legendariske Café de Paris, og dans natten lang på de übertrendy nattklubbene Sass Café, Zébra Square og Jimmy'z sammen med de rike og vakre.

Med kjæresten: ÈZE

Noen få minutter med bil oppover fra Cap d'Ail ligger den vakre og sjarmerende middelalderlandsbyen Èze, høyt oppe på en klippe 430 meter over havet. Gå på oppdagelsesferd i trange små gater mellom eldgamle bygninger og i den eksotiske hagen Le Jardin d'Èze. Shop edle dråper og eksklusive gjenstander til heimen på parfymefabrikkens "La Boutique". De to luksushotellene Château de la Chèvre d'Or og Château Eza klamrer seg til fjellsiden i gamle borger fra 1100-tallet. Med spektakulær utsikt over Middelhavet, og et interiør som trekker tankene mot romantiske riddertider.

Med familien: PLAGE MALA

Plage Mala er sagt å være en av de aller beste strendene på rivieraen. Bare noen minutters gange ned fra sentrum og Hotel Normandy. Beliggende mellom steile klipper som reiser seg fra havet, hvor husene klorer seg fast i loddrette fjellsider. Vannet er krystallklart, og stranden helt fri for innpåslitne selgere. Muligheter for diverse vannsport, og svømming i grotter for de større barna. Hunder og røyking er ikke tillatt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning