Stamina Key

Testens vinner.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kontrakt på taushetsplikt.

+ Helsesjekk på skjema.

+ Gratis, uforpliktende prøvetime på 90 min.

+ God kunnskap om anatomi og treningsteknikk.

+ Snakk om målsetning.

+ Treningsplan og kostholdsprogram inkludert.

- Ingen fysisk sjekk.

Det er tydelig at PT-en tar sine kunder på alvor. Vedkommende hadde satt av 90 minutter til en gratis, uforpliktende prøvetime med samtale og trening. Han var opptatt av målsetning, og hjalp meg å sette spesifikke mål.

PT-en var også snar med å finne frem skriftlig kontrakt på taushetsplikt, noe som trekker opp. Vedkommende har god kunnskap om anatomi og skader, og kom med tips til øvelser som burde gjennomføres hver dag. Et stort pluss her er også at et fullt treningsopplegg, og kostholdsplan om du vil, er inkludert i PT-pakken. Du trenger heller ikke å være medlem her for å kjøpe PT-timer.

Beste PT

Grunnen til at denne ikke får full score er at det ikke ble gjennomført noen fysiske tester i forkant av treningsøkta. Da blir det vanskelig å se resultat av treningen. Ellers er dette den PT-en som er nærmest toppkarakter i testen.

Leder for treningsavdelingen på Ullevål, Cathinka Damman, sier at det ikke alltid er nødvendig med fysiske tester i forkant.

– Det hele avhenger om hva dere har fått ut av samtalen før dere startet treningen. Noen velger å gjøre fysiske tester andre eller tredje treningsøkt, sier hun.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Åpningstider Døgnåpent. Bemannet 16.00 - 21.00 (Mandag - torsdag) 16.00 - 19.00 (Fredag).
Geografisk dekning Landsdekkende
Pris på medlemsskap 549 kr. for ordinær avtalegiro på 12 mnd.
Pris per PT-time 10 klipp: 7000 kr. 18 klipp: 11160 kr.
Etableringsår Startet som Friskhuset AS i 2001
Andre tilbud Treningsveiledning inkludert. Døgnåpent.

Konklusjon

Det hele ble gjort på en ryddig og profesjonell måte.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning