Test av løpesko

New Balance 1063

God stabilitet og demping gjør dette til en fenomenal allround-sko.

STERK FEMMER: New Balance 1063.

STERK FEMMER: New Balance 1063. Foto: Foto: New Balance

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God demping

+ En joggesko som passer for de fleste løpere

- Litt butt på tåen, så den kan virke kort selv om det er riktig størrelse

Demping: Modellen er godt dempet i hælen og forfoten og passer veldig mange forskjellige løpetyper. Det vil si at dette er en god løpesko for både lette og litt tyngre løpere.

Modellen er bra for deg som ikke har noen skader eller problemer. Hvis du sliter med leddskader, bør du velge en litt hardere sko. Det gjør at belastningene på leddene blir mindre, og du får mer ut av løpeturene dine.

Skoen har normal til bred passform, noe som skal passe de fleste. De eneste som kan finne denne skoen litt ubehagelig, er løpere med mindre føtter.

Generell komfort: Modellen er nett og fin på foten. Det eneste minuset er at den er litt butt på tåen og kan virke for liten selv om du har riktig størrelse. Ellers er dette en stabil mengdetreningssko selv om den er for normalpronasjon.

Vi mener at den også passer for deg som overpronerer. Du får en ganske god løpsfølelse tatt i betraktning at den er så godt dempet.

Og i og med at du får god følelse med underlaget du løper på, er dette en meget god løpesko.

Design: Dette er en fin og delikat løpesko som er hvit og indigofarget. Den ser veldig feminin ut, og vi mener at den definitivt ser mest nett ut av alle modellene vi har testet. Disse skoene får du veldig lyst til å løpe med, og det er et stort, stort pluss.

Spesifikasjoner

Produsent New Balance
Pris 1400

Konklusjon

En stabil og meget god løpesko for de fleste, både lette og litt tyngre løpere.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning