Kort sagt:

+ Best løpsfølelse av samtlige produkter

+ Ivaretar naturlig løpesett

+ Svært gode pigger


- Ingen spesielle

IceSpikes er en nyhet så fersk at nettbutikken som selger den ble åpnet denne uka.

Du kjøper en pakke med 32 pigger (mer enn nok til 2 par sko) og får med en spesialskrutrekker på kjøpet. Vi brukte ti minutter på å skru i piggene i et par sko. Bruker du drill, kan det gå enda fortere. En instruksjonvideo finner du her. Det var ikke vanskelig.

Skoene vi pigget er av samme modell som skoene vi testet med brodder, for å sikre en likeverdig test.

Piggene er spesielle. De har et hakk i midten som gir spesielt godt feste - dette er annerledes enn piggene du kan få satt inn for eksempel på Løplabbet.

Forskjellen fra å løpe med brodder er slående. Med disse piggene kan du løpe akkkurat som du ville gjort på bart underlag uten pigger.

Les hele saken

Feste: 6

Hvor godt feste du får med broddene/piggene

De spesielle piggene har et hakk under som sikrer suverent feste. her opplevde vi ingen glipper eller skliing slik flere av broddene ga.

Løpsfølelse: 6

I hvilken grad du kan løpe som du ville gjort på bart underlag med sko uten brodder/pigger.

Siden festet er suverent, er det bare å løpe på som du ville gjort ellers. Vi prøvde forfotløping og hælløping i lavt og høyt tempo og synes løpsfølelsen var suveren hele veien.

Spesifikasjoner

Produsent IceSpike
Pris 230,00

Konklusjon

Suverene pigger.

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!