Röhnisch Siri Tights - Anti Shake

Pluss: Tight stoff som gir en følelse av godt hold. Ser fin ut på. Den har en veldig god passform som gjør at den er behagelig å ha på seg. Tanken er god med 'anti shake', som skal holde lår og rumpe på plass.

Minus: Ikke snøring i livet, sklir litt ned under bruk. Lomma til nøkler er uten glidelås. Og ingen glidelås nederst på beina. Det tjukkere stoffet gjør at det blir litt klam. 'Anti shake' har ingen funksjon. Tightsene er bare trange og oppleves som ukomfortable.

Beskrivelse av tightsen: Svart lang tights. Strikk i livet. Liten lomme bak, uten lukkeløsning. Refleksdetalj foran. Fint snitt og en enkel sort tights som ser bra ut til det meste. Fine skjæringer og snitt som gjør at den ser bra ut på.

Hvordan er den brukt/testet: Løping.

Til hvilket bruk passer den: Dette er en tights til lav intensitetstrening i og med at den ikke holder seg godt nok oppe ved trening der det er mye bevegelse involvert. Tightsen satt utrolig godt på, men skled sånn ned underveis på løpeturen at det ble litt irriterende.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 600

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!