Adidas Adistar Long Tight

Pluss: Lomme med glidelås, behagelig å ha på, meshparti bak knærne. Tynt og behagelig stoff. God passform. Herlig tights å ha på seg.

Minus: Ikke refleks. Lomme til nøkler som ikke er sydd fast i tightsen, dvs "ligger løst inni", er litt irriterende. Etter å ha løpt en stund opplevdes den litt løs i livet pga at den ikke har snøring.

Beskrivelse av tightsen: Svart lang tights. Strikk i livet med gummidetaljer innvendig for at den skal sitte på. Lomme med glidelås bak. Lang glidelåsåpning nederst på leggene. Tynnere stoff i knehasene og øverst på baksiden. Refleksdetaljer foran og bak.

Hvordan er den brukt/testet: Løping og saltrening.

Til hvilket bruk passer den: Tightsen passer til middels intensitets trening. Kan oppleve at den sklir litt ned. Løping/trening ute sommer og mellomsesongene. For de som liker å bruke langtights til innendørstrening er denne fin fordi den er såpass tynn.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 800

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!