- Jeg er i en god fysisk form og kan fortsatt gå ned i spagaten. Når jeg er 82 år, kommer jeg til å synes at jeg hadde en drømmekropp som 52-åring, sier Mari.

Fruktfat på rumpa

Men hun innrømmer likevel at hun nok har forandret seg siden hun var helt ung.

- Jeg er både mer fornøyd og mer misfornøyd med kroppen min nå enn da jeg var ung. Jeg er jo ikke blind! Jeg ser jo at tyngdekraften trekker deler av kroppen min nedover, og jeg har vel større fruktfat på lårene og rumpa.

Når jeg sammenligner meg med andre 52-åringer, så ser jeg at alt det jeg har lagt ned av trening i årenes løp bærer frukt.

Trening bærer frukt

Det er i et intervju med livsstilsmagasinet Bedre Helse, at Mari forteller om trening og egen helse.

- Jeg må trene veldig mye mer enn før for å oppnå de samme resultatene. Ryggen og nakken er dessuten stivere.

- Men til tross for alt dette, når jeg sammenligner meg med andre 52-åringer, så ser jeg at alt det jeg har lagt ned av trening i årenes løp bærer frukt.

Utholdende og myk

Mari innrømmer at hun setter pris på sin egen kroppsfasong.

- Jeg er glad over å ha en kropp med kvinnelige former, og jeg setter pris på at den er utholdende og myk. Dessuten forstår jeg min kropp og kjenner dens signaler.

- Jeg klarer derfor å være avslappet når jeg kjenner symptomer og smerter fordi jeg vet hva som leger den, sier hun.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!