Kort sagt:

+ God demping i hæl og forfot


- Litt for bred og løs i overdelen

Demping: Denne modellen er godt dempet i hæl og forfot og er dermed veldig god og stabil.

Det er en bred lest, og du har god plass til tærne, noe som gjør den behagelig å løpe i. Med mindre du har små føtter - da blir nok skoene litt for brede.

Generell komfort: Sømmen som går midt over forfoten kan være litt irriterende med en gang, men etter hvert merker du heldigvis ikke så mye til den.

Dette er en lettløpt sko som gir god demping i tillegg. Dette er også en sko i serien Nike+, som betyr at du kan legge en fotsensor i venstre sko og koble til ipod-en din for å måle fart og distanse. Dette vurderes selvsagt ikke som en del av testen da de andre skoene ikke har samme egenskap, men det er likevel verdt å nevne.

Skoene passer til løpere i alle størrelser, og egner seg godt til både deg som har skader og deg som er helt skadefri. Den passer også godt uansett om du er nybegynner eller en erfaren. Den er dermed en anvendelig sko for oss alle.

Design: Denne modellen ser ganske så stilig ut og har nok testens flotteste design. Det lysegrønne i sålen sammen med det mørkere grønne gjør denne modellen litt ekstra fresh.

Det er ikke lett og se på dette bildet, men det gjør modellen ganske så spennende. Og den har en lekker blåfarge som virkelig skinner mot deg og gjør at du får lyst til å gå ut og løpe!

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Nike
Pris 1000

Konklusjon

En avært anvendelige allroundsko som har så stilrent design at den kan brukes på fest! Føles litt slapp foran, i alle fall hvis du har smal fot.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!