Hanne Mette Walhovd

Vi vil danse!

Vurderer du å melde deg på dansekurs? For å finne de beste, vrikket, lekte og lo vi oss gjennom åtte danser på en dag.

Kort sagt:

+ Kult!


- Veldig vanskelig

I breakdance konkurreres det gjennom battles der to personer danser mot hverandre og får poeng av en dommer. Krever kondisjon, smidighet og styrke.

Når breakeren Abdullah Elmos kommer for å lære oss noen breaketriks, går det meste i stå. Det som ser så lett ut når andre gjør det, viser seg å være ekstremt vanskelig. Armene er rett og slett for korte, og beina for lange. Og styrken holder i hvert fall ikke mål. Til å begynne med ser redaksjonen ut som en haug sprellende fisk, men øving gjør mester, og snart klarer både Madeleine og Stine å balansere hele kroppen over gulvet. De er hekta.

Stine: - Fikk til ett av triksene etter mange forsøk, og det føltes nesten som å sveve. Krever en hard skalle, og at du er slangemenneske.

Madeleine: - Garantert den morsomste dansen, men også den mest smertefulle.

Hanne Mette: - Dere vil ikke tro hvor vanskelig dette er. Jeg ble bare mer imponert over Dansefeber-Adil og co. Respekt!

Takk til:

Abdullah Elmos

www.bjorggretesdanseskole.no

Kurs: break, hiphop, juniordans, salsa, swing, rock, tango og annen pardans.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!