Fresh Fitness

Slurver med taushetsplikt, plan og test.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Gratis, uforpliktende samtale først.

+ Hyggelig og engasjert.

+ Gøy treningstime.

- Ingen kontrakt eller snakk om taushetsplikt til tross for personlige spørsmål.

- Lite snakk om målsetning.

- Ingen fysiske tester.

Til tross for at PT-en var vennlig og imøtekommende, er det flere kriterier som ikke har blitt oppfylt her. Ifølge Torset fra NIH er noe av det viktigste en PT gjør å sette opp et spesifikt mål sammen med kunden.

Her sa PT-en at man nødvendigvis ikke trenger et mål med treningen, noe som trekker ned.

Det var uproblematisk å få en gratis, uforpliktende samtale først, og PT-en hadde satt av god tid til dette. Et minus her var at samtalen fant sted midt i treningsstudioet i åpent landskap, og at PT-en stadig ble forstyrret av andre kunder.

Samtalen startet med personlige spørsmål som "Hvor bor du, har du kjæreste, hvor lenge har dere vært sammen". Her skulle det absolutt ha vært opplyst om PT-ens taushetsplikt. 

Under selve treningen var det mye fokus på teknikk i baseøvelser. Avslutningsvis kjørte vi en høyintensiv sirkeløkt på åtte minutter. Her satt PT-en for det meste ved siden av meg og telte ned. Det hadde ikke skadet med litt mer energi og motiverende ord.

Kontrakt senest det andre møtet

Produktsjef og PT-ansvarlig i Fresh Fitness, Margot Jakobsen, sier at trenerne i Fresh Fitness skal gå gjennom kontrakt med PT-kunde senest under det andre møtet, og her skal det også opplyses om taushetsplikt.

– Om dette ikke er gjort må vi se igjennom våre rutiner på dette området. I 95 prosent av tilfellene skriver kundene kontrakt der det står opplyst om taushetsplikt. Denne skal skrives under på senest det andre møtet med PT. Opplæringen for personlige trenere i Fresh Fitness er svært god, og alle må gjennomføre Fresh Academy samt gå i praksis hos en PT-fadder for å kunne jobbe hos oss. I tillegg har vi to PT-samlinger per år, der gjennomføring av målsamtale ofte er et tema, sier hun.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Åpningstider Man-fre: 05.00-23.00, Lør-søn: 05.00-20.00. Bemanning fra kl. 10.00 hver dag.
Geografisk dekning 26 senter i Norge. Østlandet, Vestlandet og Sørlandet.
Pris på medlemsskap 199 kr. uten binding.
Pris per PT-time 10 klipp: 4960 kr. - 6300 kr. 10 klipp: 9350 kr. - 11900 kr. (Prisen varierer ettersom hvor utdannet PT-en er).
Etableringsår 2010
Andre tilbud Døgnåpent.

Konklusjon

Fresh Fitness er midt på treet når det gjelder det meste: Lokaler, priser og PT-er. Hyggelig og blid PT til tross for flere uoppfylte kriterier.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning