Kort sagt:

+ Fantastisk passform

+ Supersmidige

+ Godt dempet

+ Topp respons fra underlaget


- Ingen

Sjokkerende bra! Ikke de letteste av lettvekterne, men de gir fantastisk respons og kjennes supersmidige. Lett å få opp i fart. Lav dropp (4mm).

Dette er de skoene i hele testen som skaper mest unison begeistring i testpanelet. Superlativene hagler i notatene våre. Vi måtte bare glise.

- En utrolig morsom sko! Meget lett og behagelig tettsittende sko med god respons fra underlaget, sier Geir.

- Sitter som støpt på min fot, mener Marit.

Skoene er tettsittende og smidige, responsen fra underlaget er supergod, de er svært stabile til å være lettvektere og attpåtil god dempet.

Tett og behagelig passform der hælen følger fint i steget uten at det blir stivt eller hardt rundt bakfoten.

Les hele saken

Løpsfølelse: 6

Smidighet i skoen, respons fra underlaget, hvordan skoene er å løpe med.

- En utrolig morsom sko! Meget lett og behagelig tettsittende sko med god respons fra underlaget, sier Geir. 6. - Sjokkerende bra! Ikke de letteste av lettvekterne, men de gir fantastisk respons og kjennes supersmidige. Lett å få opp i fart, sier Morten.

Passform : 6

Skoens konstruksjon og hvordan den sitter på foten. Tåboksen og pløsens utforming, materialet rundt hælen.

- Den smootheste passformen ever, synes Maren. Unison enighet om sekseren her. Skoa er tett, men ekstremt behagelig. - Jeg synes kanskje dette skoa som sitter aller tightest på foten, tett men behagelig, og hælen følger fint og stramt i steget. Et bittelite minus for litt smal pløse, sier Morten.

Stabilitet : 5

Støtte rundt foten, særlig hæl og ankel. Stabilitet er viktigst om du lander på hælen når du løper. Sko som oppmuntrer til raskt løpesett er ofte mindre stabile.

Mer stabil enn de fleste andre lettvekterne. Noe ekstra støtte under innsiden av mellomfoten. - For lettvekter å være er denne max utnyttet, og enig i Maren at denne har topp stabilitet, sier Marit.

Demping: 5

I hvilken grad og hvordan skoene tar av for belasting mot underlaget

Akkurat passe for en lettvekter: nok til å ta imot litt av støtet, og mer dempet enn f.eks. Nike Lunar Tempo. Også panelets hælløper Maren er fornøyd.

Spesifikasjoner

Produsent Brooks
Pris 1 400,00
Vekt (g) 250 (US 9)
Materiale Anatomical last, BioMoGo DNA mellomsåle, NavBand for passform og støtte rundt midtfot, ToeFlex, Rounded Heel
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 18-14
Drop (i mm) 4
Forhandlere Oslo Sportslager
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

En fest å løpe med!

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!