Kort sagt:

+ Fin passform

+ Mykt skinn i håndflaten

+ Holder godt på varmen


- Kan gli litt ned

- Litt stivt stoff

Les hele saken

Passform: 5

Behagelig hanske å ha på, med mykt, godt skinn. Godt grep, men noen opplever av tommelen er litt kort, og at hansken kan gli litt ned under bruk.

Kvalitet: 4

Mykt skinn, men det knitrer og virker litt ”billig”. Stoffet er litt stivt, og en av testerne opplevde at det revnet (litt). Gir en helt grei kvalitetsfølelse, men dette er nok ikke en hanske som holder i år etter år for de som går mye.

Varmeegenskaper og pusting: 4

Hanskene er litt kalde i starten, men holder varmen godt etter at du har blitt varm. Noen opplever å bli kald på fingertuppene. Hansken oppleves ikke klam selv om du blir svett.

Brukervennlighet: 4

Lett å få av og på selv om du er svett. Men den siger litt ned under bruk, og passer best for de med slanke hender hvis den skal sitte godt.

Spesifikasjoner

Produsent Johaug
Pris 399,00
Materiale Ytterside: Softshell (polyester). Håndflate: Skinn. Fôr: Strikket akryl. Mansjett: 70 % ull, 30 % elastan.
Forhandlere

Konklusjon

En god turhanske med fint design og godt grep rundt staven. Kvaliteten virker imidlertid ikke å være slik at den holder veldig lenge. Hansken har også en tendens til å sige litt ned under bruk, slik at den må dras på plass igjen.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!