Kort sagt:

+ God passform, sitter bra

+ Holder seg like fin etter vask

+ Vindtett

+ Holder varmen godt


- Litt glatt i grepet

- Litt trang å få på

Les hele saken

Passform: 4

God passform til å være en klo-hanske. Kunne vært litt lengre over håndleddet. Litt glatte på innsiden, noe som medfører at grepet på staven ikke blir så bra.

Kvalitet: 5

Hansken tåler godt å bli vasket, den beholder fasong og kjennes ut som før vask. Kompakt og god hanske med godt innerfôr.

Varmeegenskaper og pusting: 5

Hansken er bortimot vindtett og fungerer derfor meget bra på fjellet. Kan fint brukes ned til minst 7 minus, og du blir rask varm. Puster godt, du blir ikke svett og klam.

Brukervennlighet: 4

Fint at den sitter godt uten borrelås, men kunne gjerne hatt en hempe man kunne dratt i for å få den på. Litt tung og trang å få på, og vanskelig å rette på linningen med hanskene på.

Spesifikasjoner

Produsent Craft / New Wave Norway AS
Pris 399,00
Materiale 45 % polyuretan, 45 % polyester, 5 % neopren, 5 % spandex.
Forhandlere Føres i de fleste sportsbutikker i Norge, inkl G-sport, XXL og Sport 1.

Konklusjon

Hansken er god og varm, men litt glatt til at du får det beste grepet på staven. Litt treig å få på, men sitter til gjengjeld godt. Gjør jobben både i kalde og varmere temperaturer.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!