Kort sagt:

+ God og varm


- Pakker seg bak knærne

- For stram, på en måte som ikke gavner løpingen

CW-X er en av stadig flere leverandører av kompresjonstreningstøy, og dermed en utfordrer til populære 2XU. Vi synes ikke Stabilyx Insulator er en sterk konkurrent - den strammer i overkant mye, også på steder det kjennes helt unødvendig. Vi opplever at dette påvirker løpskomforten negativt. Snittkarakter 3,4.

Les hele saken

Passform: 3

Den sitter tett, men for tett: - Jeg synes det virker som om den strammer uten å tilpasse seg muskulaturen, i motsetning til 2XU som føyer seg mer etter anatomien, sier vår ekspert-tester Jonas Engebret Larsen. Alle i testpanelet erfarer at tighten strammer unødig mye, og særlig rundt og bak knærne.

Løpskomfort: 3

- Det strammer ekstra rundt livet, men på en måte som blir hemmende, særlig under intervaller, synes ekspert-tester Marius Prestegård. At tighten blitt i overkant tett på en måte som går utover bevegeligheten, er testpanelets felles oppfatning.

Isolasjon mot kulde og vind: 5

En av de varmeste i testen. Null problem med 3 minus grader og litt vind, den tåler uten problemer noen minusgrader til.

Spesifikasjoner

Produsent Brandbuilder AS
Pris 1 199,00
Materiale

Konklusjon

Varm, men for stram, selv for en kompresjonstight

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!