Kort sagt:

+ God hælkappe

+ Super komfort

+ Velegnet på asfalt


Ny mengdemodell fra Adidas. Den eneste skoen som får 5 eller 6 i alle kriteriene i testen. Myk og sømfri overdel, myk hæl – komfortabel som en myk sokk. Egnet til laange turer. 

Les hele saken

Løpsfølelse: 5

Smidighet i skoen, respons fra underlaget, hvordan skoene er å løpe med

Tross ganske høy såle og mye demping, inviterer skoa til et relativt lett steg. Du legger ikke ut på sprinttur med disse, men de er gode til langturer i rolig tempo.

Stabilitet : 5

Støtte fra skoen, særlig i hælpartiet.

Stabil sko, fast rundt bakfoten. Særdeles velegnet til asfaltløping/jevnt underlag. Den høye sålen (bare Hoka har høyere) gjør skoen mindre egnet til løping i skog og mark.

Komfort: 6

Hvordan skoene sitter på foten, rundt hæl, tåboksen, overdelen/pløsen

Supersoft pløse og tøffelfølelse rundt mellomfot - relativt bred og behagelig tåboks. Mykt og godt overmateriale - som å ta på en sokk. Ingen sømmer, myk overdel og myk hæl gjør den velegnet for mange typer føtter.

Demping: 6

Hvorvidt skoene bidrar til ekstra demping mot underlaget.

Fast og svært god demping, velegnet for lange turer på asfalt.

Spesifikasjoner

Produsent Adidas Group Norge AS
Pris 1 700,00
Vekt (g) 355 g (45 2/3) / 291 g (39 1/3)
Materiale 100% boost™ demping. To hardheter av boost™ for fastere og mer stabil såle i frasparket. Strech web yttersåle. Continental gummi i hele sålen. Primeknit overdel.
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 32-24
Drop (i mm) 8.0
Forhandlere G-sport, Løplabbet
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!