Test av grovbrød

Bakers Birkebeinerbrød

For mye sukker, fett og salt gjør dette til testens desiderte taper!

Foto: Petter Berg HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Testens desiderte taper! Lite fiber, lav grovhetsprosent, lite protein og mye sukker. Innholdet av salt er også for høyt, og brødet kunne også gjerne inneholdt mindre mettet fett.

Innhold

Energi: 233 kcal

Protein: 8,4 g

Karbohydrat: 44 g

Sukker: 2,4 g

Mettet fett: 0,7 g

Kostfiber: 6 g

Natrium: 0,44 g

Grovhetsprosent: 53 %

Spesifikasjoner

Produsent Bakers
Pris 20

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag