Test av yoghurtis

Dugg frozen yoghurt vanilje med honningrippel og mandler

Terningkast 5.

TEST AV YOGHURTIS: Vi har testet 11 yoghurtis. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV YOGHURTIS: Vi har testet 11 yoghurtis. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert

Kort sagt:

Tre hovedingredienser: Vann, yoghurt naturell 33%, sukker

Mengde, ml: 500

Innhold per 100 g:

Energi, kcal: 147

Protein, g: 4,0

Karbohydrat, g: 22,6

Hvorav sukkerarter, g: 22,6

Fett/hvorav mettet fett, g: 4,5/1,3

Andel yoghurt, %: 33

Spesifikasjoner

Produsent Hennig-Olsen Is AS
Pris 50

Konklusjon

Bra score for nest høyest andel yoghurt og blant de beste på protein. Tilsatt mandler øker selvsagt mengden energi og fett, men mest av det sunnere slaget. Er også blant de med minst sukker.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag