Test av yoghurtis

Dugg frozen yoghurt & fruit sorbet

Terningkast 5.

TEST AV YOGHURTIS: Vi har testet 11 yoghurtis. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV YOGHURTIS: Vi har testet 11 yoghurtis. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert

Kort sagt:

Tre hovedingredienser: Frozen yoghurt naturell 46%, fruit sorbet blåbær og tranebær 54%

Mengde, ml: 500

Innhold per 100 g:

Energi, kcal: 116

Protein, g: 1,7

Karbohydrat, g: 24,8

Hvorav sukkerarter, g: 24,8

Fett/hvorav mettet fett, g: 1,0/0,7

Andel yoghurt, %: 40

Spesifikasjoner

Produsent Hennig-Olsen Is AS
Pris 50

Konklusjon

En blanding av yoghurtis og sorbet gir lite kalorier og minst fett av alle. Får full uttelling for høyest innhold av yoghurt.  Middels innhold av sukker og minst protein av alle grunnet miksen med sorbet.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag