Test av turmat

Mountain House, potet og laks i dillsaus

Fin som avveksling til kjøtt, pasta- og risrettene.

TURMAT: Villmarksliv og Klikk Helse har testet 19 typer frysetørret turmat. Testen omfatter middager med kjøtt, fisk, kylling, vegetar eller pasta.

TURMAT: Villmarksliv og Klikk Helse har testet 19 typer frysetørret turmat. Testen omfatter middager med kjøtt, fisk, kylling, vegetar eller pasta. Foto: FOTO: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Mountain House, potet og laks i dillsaus

Cirdan AS, tlf. 22 02 50 00, www.cirdan.no

Pris: kr 79,-

Vekt (netto/tilberedt): 110 g/410 g

Kaloriinnhold: 609 kcal

Næringsinnhold: Protein 16,4 g karbohydrat 40,8 g, fett 36,1 g, salt 0,5 g

Vår vurdering

Mild og ok smak, men bør saltes noe. Potetterninger med fin størrelse, ikke noe problem å kjenne fiskesmaken i tillegg til dill. Viktig å røre ofte og vente opp til 16-20 minutter for optimalt resultat (8-9 minutter oppgitt). Bra kaloriinnhold og næringsinnhold, men litt liten metthetsfølelse.

Spesifikasjoner

Produsent Mountain House
Pris 79

Konklusjon

Smak: 67/100

Kaloriinnhold: 83/100

Tilberedning/emballasje: 75/100

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag