Test av tomatsuppe

Tomatsuppe med mozarella

Mest protein!

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Får toppscore for mest protein av alle suppene i testen. Havner middels ut med tanke på sukker og kostfiber, men trekkes en god del poeng fordi den har høyest innhold av mettet fett og mye salt. Den får også minuspoeng for palmeolje.

Porsjoner pr. enhet: 2

Innhold per 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 60

Protein: 2 g

Karbohydrater: 6 g

– hvorav sukkerarter: 4,5 g

Fett/hvorav mettet: 2,5 g/1,5 g

Kostfiber: 0,7 g

Salt: 0,9 g

Andel tomat: 32 %

Spesifikasjoner

Produsent Knorr/Unilever
Pris 10

Konklusjon

Godt med protein, men mye salt.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag