Test av tomatsuppe

Tomatsuppe med basilikum

Godt med protein, men mest mettet fett.

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
Sist oppdatert

Får gode poeng for proteinmengden, kostfiber og lite salt. Positivt at den inneholder 48 prosent tomat. Trekkes derimot vesentlig for mest mettet fett, og ekstra trekk siden fettet kommer fra palmeolje.

Porsjoner pr. enhet: 2

Innhold per 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 55

Protein: 1,5 g

Karbohydrater: 7 g

– hvorav sukkerarter: 5 g

Fett/hvorav mettet: 2,5 g/1,5 g

Kostfiber: 1 g

Salt: 0,7 g

Andel tomat: 48 %

Denne saken ble første gang publisert 13/01 2015, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også