Test av tomatsuppe

Tomatsuppe med basilikum

Godt med protein, men mest mettet fett.

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Får gode poeng for proteinmengden, kostfiber og lite salt. Positivt at den inneholder 48 prosent tomat. Trekkes derimot vesentlig for mest mettet fett, og ekstra trekk siden fettet kommer fra palmeolje.

Porsjoner pr. enhet: 2

Innhold per 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 55

Protein: 1,5 g

Karbohydrater: 7 g

– hvorav sukkerarter: 5 g

Fett/hvorav mettet: 2,5 g/1,5 g

Kostfiber: 1 g

Salt: 0,7 g

Andel tomat: 48 %

Spesifikasjoner

Produsent Knorr/Unilever
Pris 10

Konklusjon

Masse protein, men inneholder palmeolje.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag