Test av skinkepålegg

Prior Kyllingfilet Naturell

Det er litt mer fett i Priors kyllingskinke enn i kalkunskinken, men femmer får de begge.

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Prior Kyllingfilet Naturell

Både Nøkkelhullsmerket og Nyt Norge-merket (norske råvarer), samt eget kyllingmerke for Naturlig sunn, samt "Kun 2 % fett". For denne skinken er det innholdet av sju tilsetningsstoffer som kanskje ødelegger muligheten for en sekser - de øvrige sjekkpunktene scorer den nemlig veldig bra på - slik som på fett og protein, for eksempel.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 410

Energi, kcal: 98

Protein, g: 19,0

Karbohydrater, g: 1,0

Fett, g: 2,0

Antall tilsetningsstoffer: 7,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 83,00

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: kyllingfilet, filet fra høne, vann

Vekt, g: 100

Produsent: Prior

Pris, kr: 26,70

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også