Test av skinkepålegg

Jacobs Renskåret Kokt Skinke

Kvalitetsstemplet skinke danker ikke ut billigere alternativer.

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Jacobs Renskåret Kokt Skinke

Merket med Jæren-smak, laget av svin. Nøkkelhullsmerket. Med hele 90 % kjøtt er dette testens desidert beste på kjøttandel, noe som også gjenspeiles i kalori- og proteinmengden. Et godt produkt som likevel ikke topper flere rimeligere alternativer.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 466

Energi, kcal: 111

Protein, g: 20,0

Karbohydrater, g: 0,0

Fett, g: 4,0

Antall tilsetningsstoffer: 5,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 90,00

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, vann, salt

Vekt, g: 100

Produsent: Unil AS

Pris, kr: 34,90

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også