Test av skinkepålegg

Bjerke Bøkerøkt Skinke

Best i test når det gjelder antall tilsetningsstoffer.

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Bjerke Bøkerøkt Skinke

Merket med Nyt Norge (norske råvarer) og Nøkkelhullet, samt Lokale spesialiteter. Her finner du bare tre tilsetningsstoffer, mot verstingens ti. Men det er også masse fett i denne skinken, noe som trekker ned. Men det kommer i form av en fettrand, så du kan velge å skjære det vekk.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 568

Energi, kcal: 136

Protein, g: 16,0

Karbohydrater, g: 0,0

Fett, g: 8,0

Antall tilsetningsstoffer: 3,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 81,00

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, vann, salt

Vekt, g: 160

Produsent: Bjerke AS

Pris, kr: 29,90

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også