Test av sjokoladepålegg

Sjokade 25% mindre sukker

Sukkeret er erstattet med en type fiber.

SJOKOLADEPÅLEGG: DinKost og ShapeUp har sjekket næringsverdien på ni typer sjokoladepålegg. Testens taper har nesten dobbelt så høyt kaloriinnhold som testvinneren.

SJOKOLADEPÅLEGG: DinKost og ShapeUp har sjekket næringsverdien på ni typer sjokoladepålegg. Testens taper har nesten dobbelt så høyt kaloriinnhold som testvinneren. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Sjokade 25% mindre sukker

25 prosent mindre sukker. Det hjelper absolutt å redusere sukkermengden. Sukkeret er erstattet med polydekstrose, en type fiber. Fiberet gir volum, men teller også som vanlig kostfiber. Ikke så verst valg, med andre ord.

Pris: 30 kr

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 369 kcal

Protein 1,2 g

Karbohydrat 45,5 g

Herav sukkerarter 40,1 g

Mettet fett 18,9 g

Søtstoff invertsukker, sukker, glukosesirup

Hovedingredienser: invertsukker, konsistensmiddel, herdet kokosolje

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Les også:

Så lenge må du trene for å forbrenne favorittsjokoladen

Vi har testet kakemikser - blåbærmuffins er sunnest

Test av sjokolademelk som restitusjonsdrikk

Se hvilken frokostblanding som får terningkast seks

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning