Test av sjokoladepålegg

Sjokade 25% mindre sukker

Sukkeret er erstattet med en type fiber.

SJOKOLADEPÅLEGG: DinKost og ShapeUp har sjekket næringsverdien på ni typer sjokoladepålegg. Testens taper har nesten dobbelt så høyt kaloriinnhold som testvinneren.

SJOKOLADEPÅLEGG: DinKost og ShapeUp har sjekket næringsverdien på ni typer sjokoladepålegg. Testens taper har nesten dobbelt så høyt kaloriinnhold som testvinneren. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Sjokade 25% mindre sukker

25 prosent mindre sukker. Det hjelper absolutt å redusere sukkermengden. Sukkeret er erstattet med polydekstrose, en type fiber. Fiberet gir volum, men teller også som vanlig kostfiber. Ikke så verst valg, med andre ord.

Pris: 30 kr

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 369 kcal

Protein 1,2 g

Karbohydrat 45,5 g

Herav sukkerarter 40,1 g

Mettet fett 18,9 g

Søtstoff invertsukker, sukker, glukosesirup

Hovedingredienser: invertsukker, konsistensmiddel, herdet kokosolje

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Les også:

Så lenge må du trene for å forbrenne favorittsjokoladen

Vi har testet kakemikser - blåbærmuffins er sunnest

Test av sjokolademelk som restitusjonsdrikk

Se hvilken frokostblanding som får terningkast seks

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag