Test av sjokolade

Freia Melkerull

Identisk med melkesjokoladeplaten, men mindre porsjon.

SJOKOLADE: Klikks ernæringsfysiolog har rangert 30 sjokolader etter næringsinnhold.
SJOKOLADE: Klikks ernæringsfysiolog har rangert 30 sjokolader etter næringsinnhold. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Freia Melkerull

Liker du melkesjokolade, bør du velge rullen fremfor platen på 100 g. Da sparer du 25 % kalorier, fett og sukker, mens smaken er den samme. Dermed får Melkerullen en treer i karakter. Men fortsatt er det bedre å velge fylt sjokolade.

Innhold per 100 g:

Kalorier, kcal: 555

Kalorier i hele forpakningen: 410,7

Protein, g: 8,2

Karbohydrater, g: 53

Fett, g: 34

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: sukker, tørrmelk, kakaosmør

Typer fett i produktet: kakaosmør

Typer sukker/søtstoff i produktet: sukker

Vekt, g: 74

Produsent: Kraft Foods Norge

Pris, kr: 10,00

Denne saken ble første gang publisert 11/12 2012, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også