Nidar Crispo
Det positive ved denne sjokoladen er få tilsetningsstoffer.

TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Kort sagt:
Inneholder 7 % riscrisp. Denne sprø sjokoladen havner over middels ved faktisk å være nokså gjennomsnittlig. Pluss for få tilsetningsstoffer.
Innhold per 100 g
Kalorier, kJ/kcal: 2241/536
Protein, g: 9,4
Karbohydrater, g: 57,4
Herav sukker, g: ikke oppgitt
Fett, g: 29,9
Herav mettet fett, g: ikke oppgitt
Tre viktigste ingredienser i synkende rekkefølge: sukker, tørrmelk, kakaosmør
Typer fett i produktet: kakaosmør, vegetabilsk fett
Typer sukker i produktet: sukker, glykosesirup, sirup
Tilsetningsstoff: emulgatorer, aroma
Andel kakao, %: minst 30
Vekt, g: 65
Pris 15,20
Spesifikasjoner
Produsent | Nidar AS |
Pris |
Konklusjon
Det positive ved denne sjokoladen er få tilsetningsstoffer.
Vår karakter



Nyttige tjenester
Populære tjenester
FORUM
Underholdning