Test av påskegodt

Anthon Berg Chocoladeæg

Få tilsetningsstoffer, men for mye fett og sukker til å nå opp.

TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder.
TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder. Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Sist oppdatert

Anthon Berg Chocoladeæg

Melkesjokoladeegg, rett og slett.

Og i denne testen kommer ren melkesjokolade uheldig ut når det gjelder det ernæringsmessige.

Kun to tilsetningsstoffer er meget bra!

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 2250

Energi, kcal: 535

Protein, g: 8

Karbohydrater, g: 58

Fett, g: 30

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: sukker, helmelkspulver, kakaosmør

Antall tilsetningsstoffer: 2

Vekt, g: 100

Pris, kr: 24,90

Kr/100 g: 24,90

Denne saken ble første gang publisert 18/04 2011, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også