Test av nudler

Thai Delight Hokkien Noodles with Kung Pao Sauce

Energien tilsvarer et middagsmåltid.

TEST: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh har sjekket næringsinnholdet i 24 forskjellige porsjonsnudler på oppdrag for DinKost.no.
TEST: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh har sjekket næringsinnholdet i 24 forskjellige porsjonsnudler på oppdrag for DinKost.no. Foto: Foto: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Thai Delight Hokkien Noodles with Kung Pao Sauce

Mye av energien kommer fra karbohydratene og porsjonsnudlene får derfor nest dårligste skår på energi. Proteininnholdet gir nest best skår, mens fettinnholdet er middels. Fordi saltinnholdet er ukjent så blir det bunnskår på natrium. Får trekk for salt og sukker i sausen.

Innhold (nudler): hvetemel, risbranolje, salt, surhetsregulerende middel (E270, E339), antioksidant (E307), vann.

Sukker, salt, smaksforsterkere og palmeolje i krydderposen? Salt, sukker

Vekt, g: 330

Næringsinnhold pr pose/beger:

Energi: 2109 kJ (502 kcal)

Protein: 13,04 g

Karbohydrater: 87,12 g

hvorav sukkerarter: i.o.

Fett: 11,29 g

hvorav mettet fett: i.o.

Kostfiber: i.o.

Natrium: i.o.

Denne saken ble første gang publisert 24/03 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også