Test av middagsnudler

Bali Kitchen Longlife Egg Noodles

Fire ingredienser og greit næringsinnhold.

TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler.

TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Bali Kitchen Longlife Egg Noodles

Et enkelt produkt som får full uttelling for lavt innhold av fett og høyt proteininnhold. Karbohydrat- og natriuminnholdet er derimot blant testen dårligste. Energiinnholder gir nest dårligste poeng. Eggepulver står sist i ingredienslisten, det betyr at det vektmessig er mer salt enn egg. Ernæringsmessig hadde det vært en fordel om disse var byttet om.

Innhold (nudler):

Hvetemel, vann, salt, eggepulver

Vekt: 200 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 1560,8 kJ (372 kcal)

Protein: 12,6 g

Karbohydrater: 78,7 g

hvorav sukkerarter: i.o.

Fett: 0,7 g

hvorav mettet fett: i.o.

Kostfiber: i.o.

Natrium: 1,05 g

Spesifikasjoner

Produsent Bali Kitchen
Pris 18

Konklusjon

Ernæringsmessige ytterpunkter gir middels i terningkast.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag